Gündem

?2 LİSTE YOK İDDİA ASILSIZ´

?2 LİSTE YOK İDDİA ASILSIZ´

?2 LİSTE YOK İDDİA ASILSIZ´
23-09-2017 07:57

Önceki gün basın toplantısı yaparak TSO Yönetimi ve Personelini sert sözlerle eleştiren Başkan adaylarından Mustafa Eken´in ?Bize eski listeleri verdiler? sözleri üzerine dün açıklama yapan TSO, ?2 liste yok, iddialar asılsıdır? dedi.

DÜN GELDİ, TÜM ÜYELERE VERİLİYOR

Başkan adayı Mustafa Eken´in ?Bize 4 yıl önceki listeleri verdiler, kendileri yeni liste ile çalışıyorlar? beyanı üzerine dün açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB tarafından NACE gruplarına göre hazırlanan yeni listelerin dün bildirildiği, TOBB ve TSO web sitesinde ilan edildiğini ve  ücret karşılığında tüm üyelere verildiğini belirterek ?Hiçbir zaman iki farklı seçim listesi olmamıştır, listelerde cep telefonu ve özel bilgilerde yasak olduğundan yer almamaktadır? dedi.

HABER MERKEZİ

         Ticaret ve Sanayi Odası, adaylardan Mustafa Eken´in ?Bize 4 yıl önceki listeleri verdiler, kendileri yeni liste ile çalışıyorlar? beyanı üzerine açıklama yaparak, TOBB tarafından NACE gruplarına göre hazırlanan yeni listelerin dün bildirildiğini, TOBB ve TSO web sitesinde ilan edildiğini ve ücret karşılığında tüm üyelere verildiğini belirterek ?Hiçbir zaman iki farklı seçim listesi olmamıştır, listelerde cep telefonu ve özel bilgilerde yasak olduğundan yer almamaktadır? dedi.

         AYNEN ŞÖYLE

         TSO dün yaptığı yazılı açıklamada aynen şunları belirtti.

?Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız, 5174 sayılı kanuna istinaden kurulmuş kamu kurumu niteliğinde tüzel kişiliğe sahip bir meslek kuruluşudur.

Sivas´ın da en büyük sivil toplum örgütü olan Odamız; Eurochambers tarafından akredite edilerek, Avrupa standartlarında üyelerine hizmet sunmaktadır. Tüm iş ve işlemler kanunların vermiş olduğu yetki ve sınırlar çerçevesinde yapılmaktadır. Hiçbir zaman Odamızda iki farklı seçim listesi olmamıştır. Listelerde cep telefonu ve özel bilgilerde yasal olarak verilememektedir. Üyelerimiz müracaat ettikleri gün, listeleri ücreti karşılığında almışlardır.

İDDİALAR ASILSIZ

Ortaya atılan iddialar tamamen asılsız olmakla birlikte,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından NACE guruplarına göre hazırlanan listeler, Odamıza bugün itibariyle bildirilmiş; TOBB´un ve Odamızın web sitesinde de yayınlanarak ilanen tebliğ edilmiştir.

Seçmen listeleri, Yüksek Seçim Kurulu´nun seçim takvimine göre Seçim Kuruluna teslim edilecek olup şeffaf bir şekilde tüm üyelerimize sunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.? 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER