Gündem

2. ÜNİVERSİTENİN AÇILMASINI BEKLİYORUZ

2. ÜNİVERSİTENİN AÇILMASINI BEKLİYORUZ

2. ÜNİVERSİTENİN AÇILMASINI BEKLİYORUZ
22-10-2019 01:01

Hayrullah AĞKAŞ

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul´u makamında ziyaret ederek, bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Bir ilin gelişmesinde üniversitelerin önemli katkıları olduğunu ifade eden SESOB Başkanı Köksal, ilimizde ikinci bir üniversite açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ?Cumhuriyet Üniversitesi´nden sonra ikinci üniversitemiz olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi de hizmet vermeye başladı. Rektörümüzün göreve gelmesi ile birlikte Üniversitemizde alt yapı çalışmaları hızlandırıldı. Esnaf teşkilatı olarak ikinci üniversitemizi de önemsiyor, işbirliğimizin devam edeceğini ifade etmek istiyorum. Esnafımıza büyük katkı sağlayan Üniversitemizin bir an önce eğitime açılmasını bekliyoruz. İkinci üniversitemizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul ise savunma sektöründe ihtisaslaşmayı hedeflediklerini ve bu hedef doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, üniversiteye tahsis edilen alanda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Savunma sanayi alanında faaliyet gösteren işletmelerle ortak çalışmalar yapacaklarını ve işbirliği içerisinde olacaklarını dile getiren Rektör Kul, Teknokent binasında faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayarak Üniversitenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul, esnaf teşkilatı ile işbirliği içerisinde olacaklarını hatırlatarak, ziyaretinden dolayı SESOB Başkanı Köksal´a teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER