Yaşam

2018 VERİMLİ GEÇTİ

2018 VERİMLİ GEÇTİ

2018 VERİMLİ GEÇTİ
31-12-2018 07:36

Çetin POLAT/

2018 yılının birlik ve beraberlik içerisinde geride bıraktıklarını belirten Belediye Başkanı Sami Aydın, ?Daha huzurlu ve mutlu yarınlara ulaşma umuduyla yeni yılı karşılıyoruz? dedi.

2018 yılının belediyecilik açısından; parkların, yeşil alanların, yolların, köprülerin, alt geçitlerin, üst geçitlerin, tünellerin şehrimize kazandırıldığı verimli bir yıl olduğunu kaydeden Başkan Aydın, ?2019 yılında da yine belediyecilik açısından şehrimiz adına verimli geçmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

Ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşması için herkese önemli görevler düştüğünü kaydeden Başkan Aydın, mesajında şunları kaydetti:

?Biz hangi makamda, hangi mevkide, hangi işi yapıyor olursak olalım, her zaman en iyisini yapmak için gayret göstermeliyiz. Ülkemizi her alanda en iyi şekilde temsil edebilmek ve daha güçlü bir ekonomiye sahip olabilmek için çok çalışmalıyız. Bölgesinde lider, dünyada sözü geçen bir Türkiye için; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize sağlam adımlarla erişebilmek için güçlü olmalı, güçlü olabilmek içinse birlik ve beraberliğimizi daim ettirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının hizmet etmekten onur duyduğum kıymetli hemşerilerimize, ülkemize ve tüm insanlık âlemine barış, huzur, sağlık ve afiyet getirmesini diliyor, yeni yılda daha güçlü bir Türkiye ve Sivas dileğiyle sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER