Spor

29 Ekim’e Özel Yüzme Yarışları

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla “5. Geleneksel Kulüpler Arası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları” düzenlendi.

29 Ekim’e Özel Yüzme Yarışları
28-10-2024 12:05
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Türkiye Yüzme Federasyonu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Yüzme İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta “5. Geleneksel Kulüpler Arası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışları-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 3. Vize Yüzme Yarışları” düzenlendi.

Sivas Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan yarışlara Sivas ve Tokat’tan 17 kulüp, 196 kadın, 233 erkek olmak üzere 429 sporcu katılım sağladı.

Yarışlarda Sivas Bölgesi İl ve Ulusal Yüzme Hakemleri görev yaptı. Kadın ve erkek toplam 30 hakemin görev yaptığı heyecan dolu yarışlarda hakemler başarılı performans ortaya koydular.

Sivas Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yarışlara sporcular kadar velilerde yoğun ilgi gösterdi.

MADALYA TAKDİM EDİLDİ

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Aytaç Keklik, Şube Müdürlerinden Ufuk Demir, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Sivas Yüzme İl Temsilcisi Mahmut Karakollukçu takdim etti.

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER