Spor

?2.yarıdaki oyun ve isteğimizle kazandık?

?2.yarıdaki oyun ve isteğimizle kazandık?

?2.yarıdaki oyun ve   isteğimizle kazandık?
22-02-2017 08:52

 

 

Nurettin ÇUKURYURT /

        Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Denizli galibiyeti ile ilgili yaptığı değerlendirmede ?Maçı özellikle ikinci yarıdaki oyun ve isteğimiz sonucu kazandık, biraz da şans yanımızdaydı? dedi.

        Sivasspor´un hedefinin şampiyonluk olduğunu, bu yolda en az fire vermek istediklerini söyleyen Bakkal, "Biz kazandık, belki de kazanmamız gerektiği için kazandık. Özellikle ikinci yarıdaki istekli oyunumuzla kazandık. Ama oyunun geneline baktığımız zaman Denizlispor´un hakkını vermek gerekiyor. Güzel bir galibiyet, bizim yolumuz belli şampiyonluk, bu yolda da az fire vermek istiyoruz. Hem camia hem kulüp olarak Süper Lig´e ait bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu yolda da önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayıp, galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

?SAVUNMAYLA SIKINTI YAŞADIK?

Oyuncu değişiklikleri hakkında da konuşan Bakkal, "Hasan´ı almayacaktım oyuna, Ziya´nın adalesinde bir çekme oldu. Biraz savunmayla oynadığınız zaman bir sıkıntı yaşıyoruz, onu gördük. İkinci yarı oyunu biraz daha tolare eden bir oyundu. En azındn Denizlispor´a karşı gelince, kalite ortaya çıktı. Böyle olunca galip geldik, mutluyuz.  Denizlispor´u da tebrik ediyorum" dedi

Antrenörlük Kursuna

?Mesut Bakkal? adı

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Denizli´de isminin verildiği antrenörlük kursunda, namzet antrenörlerle tecrübelerini paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD Denizli Şubesi´nin ortaklaşa düzenlediği ?Mesut Bakkal TFF Grassroots C Antrenör Kursu?nu ziyaret eden Sivasspor´un teknik patronu, namzet antrenörlerle tecrübelerini paylaştı.

Denizlispor-Sivasspor maçı nedeniyle Denizli´ye giden ve Zafer Katrancı Spor Tesisleri´nde devam eden ve adının verildiği kursu ziyaret eden Bakkal, "Sivasspor´un teknik direktörüyüm ve Denizlispor deplasmanı sebebiyle buradayım. Aynı zamanda ismimin verildiği antrenörlük kursu için başta TÜFAD Denizli Başkanı Bülent Fil olmak üzere layık görenlere teşekkür ederim" dedi.

?ÖNCELİKLE VİZYON?

Genç antrenörlere tecrübelerini anlatan Bakkal, "Öncelikle vizyon önemli, çoğu kez Avrupa´da bazı maçları takip ediyorum ve yerinde izliyorum. İlk göze çarpan şey Türkiye´de futbolun çok yavaş oynandığıdır. İkinci dikkat çekmek istediğim şey ise antrenörün sadece teknik ve taktik olarak değil medya, yönetim, camia, taraftar ve birçok boyutuyla büyük bir endüstri olduğunu unutmadan ona göre kendini geliştirmesidir."dedi.

            BAKKAL ÇOK ÖNEMLİ

TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ise futbola renk katmış ve örnek olmuş başarılı futbol adamlarının isimlerini organizasyonlarımıza verdiklerini hatırlatarak, "Sayın Bakkal ile de yıllara dayanan bir geçmişimiz var. Gerek yaşamı gerekse de futbol kişiliği ve bilgisi olarak genç antrenörlerimize ve sporseverlere katacağı çok şey var. Kursumuzda genç antrenör arkadaşlarımıza eğitim de verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Futbolun şiddetten uzak sosyal bir spor bıranşı olarak anılmasını ümit ediyorum." dedi.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER