Spor

3 Sporcu Sivas'ı Gururlandırdı

Bitlis’te düzenlenen “Sultan Alparslan 1071 Malazgirt Zaferi Ahlat Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonasına” Sivas’ı temsilen katılan sporcular 3 madalya kazanarak Sivaslıları gururlandırdı.

3 Sporcu Sivas'ı Gururlandırdı
03-09-2024 10:44
SİVAS

AYDIN DELİKTAŞ

Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “S ultan Alparslan 1071 Malazgirt Zaferi Ahlat Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonası” Bitlis’te gerçekleştirildi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) kampüsündeki spor salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya, Türkiye'nin 55 ilinden toplam 1150 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

Şampiyonaya Sivas’ı temsilen katılan sporcular da büyük başarı gösterdi. Sivaslı sporculardan Eymen Coşkunalp, yıldızlar 63.5 kiloda Türkiye 2.’si, Zehra Nur Kiriş, yıldızlar 38 kiloda Türkiye 3.’sü ve Arya Fevzi ise yıldızlar 40 kiloda Türkiye 3.’sü oldu.

Sivas Muaythai İl Temsilcisi ve Muaythai Milli Takım Antrenörü Ekrem Aris, şampiyona sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonada bizlere desteğini esirgemeyen Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç ve Şube Müdürlerine çok teşekkür ederiz. Sporcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER