Spor

30. HAFTA TAMAMLANDI

30. HAFTA TAMAMLANDI

30. HAFTA TAMAMLANDI
17-03-2021 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig’de 30. hafta, tek maçla sona erdi. Haftanın son maçında Kasımpaşa ile İttifak Holding Konyaspor, 1-1 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir’i 3-2 mağlup eden Beşiktaş, puanını 63’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise deplasmanda Kayserispor’u 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe de kendi evinde lig sonuncusu Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig temsilcimiz Demir Grup Sivasspor ise, sahasında Fatih Karagümrük’ü 1-0 yenerek 3 puanı kaptı ve yenilmezlik serisini sürdürdü.

8 TAKIM GALİP GELDİ

Süper Lig´de 30. haftanın perdesi kapanırken, toplamda 24 gol atıldı. 5 ev sahibi ekibinin kazandığı haftada 3 karşılaşma da deplasman takımının galibiyeti ile tamamlandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Galatasaray, MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Gençlerbirliği haftayı galibiyetle tamamlayan takımlar oldu.

ATEŞ HATTINDAKİ TAKIMLAR

Kurallar gereği 4 takımın düşeceği Süper Lig'de, son 4 sırada Başakşehir, Erzurumspor, Denizlispor ve Gençlerbirliği yer alıyor.

EKSİKLERE RAĞMEN 3 PUAN

Süper Lig’in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor, Yatabare, Gradel gibi önemli eksiklerine rağmen sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü ilk yarıda kaptan Hakan Arslan’ın kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 37’ye çıkarırken, Fatih Karagümrük 41 puanda kaldı.

31. HAFTADA RAKİP GÖZTEPE

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig´in 31. haftasında deplasmanda maç oynayacak. Yiğidolar, İzmir takımlarından Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumunda 20 Mart Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 16.00’da başlayacak.

GOL KRALLIĞI

18 gol: Aaron Boupendza – Hatayspor

15 gol: Vincent Aboubakar – Beşiktaş

14 gol: Cyle Larin – Beşiktaş

12 gol: Anastasios Bakasetas – Trabzonspor

11 gol: Mame Diouf – Hatayspor

11 gol: Alexandru Maxim – Gaziantep FK

10 gol: Adem Büyük – Yeni Malatyaspor

10 gol: Hugo Rodallega – Denizlispor

10 gol: Davidson – Alanyaspor

9 gol: Max Gradel – Sivasspor

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER