Sağlık

350 HASTAYI TEDAVİ ETTİ - video

350 HASTAYI TEDAVİ ETTİ - video

350 HASTAYI TEDAVİ ETTİ - video
15-01-2019 07:57

Hayrullah AĞKAŞ

Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde açıldığı 2016 yılından bu yana şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına en üst seviyede hizmet veren 15 Temmuz Şehitleri Kliniği ilk olma özelliğini korurken, bugüne kadar 350 hastanın tedavisi yapıldı.

Verdiği hizmet ve gösterdiği hassasiyetle il dışındaki hastalardan da talep gören kliniğin son hastaları ise 2017 yılında Van´ın Çatak ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Babacan´ın anne ve babası Hatice-Ahmet Balaban oldu.

Balaban çifti, tedavinin ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Görler´e ziyarette bulunarak teşekkür etti. Tedaviden çok memnun kaldığını anlatan Şehit annesi Hatice Babacan, ?5 ay içerisine dişlerime başladılar. Dişlerim çok güzel yapıldı. Çok memnunum. Allah razı olsun böyle bir klinik açtıkları için. Oğuzhan Hocam başta olmak üzere, bu kliniğin açılmasına kim vesile olduysa hepsine teşekkür ediyorum? dedi.

Baba Ahmet Babacan da tedaviden duyduğu memnuniyeti belirterek, ?Kendime ve hanıma diş yaptırdık. Çok memnunum. Oğuzhan Hocama, Rektör Alim Hocama çok teşekkür ederim. Bu kliniği açanlardan Allah razı olsun. Bütün şehit anne ve babaları adına dua ediyorum? ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Görler, ?Yozgat´ın Akdağmadeni ilçesinden gelen şehidimizin anne ve babasının tedavilerini tamamladık. İmplant tedavisi uyguladık, aylarca süren tedaviler bunlar. İkisi de çok memnunlar. Bizimle helalleşmeye geldiler, biz de memnuniyet duyduk. Türkiye´deki bütün şehit anne-babalarımızın başımızın üstünde yerleri var. Gazi ve gazi yakınlarımızda gelip tedavilerini burada yaptırabilirler. Ben nazik ziyaretlerinden dolayı şeref duydum? dedi.

İl dışından da hastaların geldiğini belirten Doç. Dr. Görler kliniğin tüm Türkiye´ye hitap ettiğinin altını çizerek, ?Yaklaşık 350´nin üzerinde şehit yakınımızı, gazi ve gazi yakınımızı burada ağırladık, ağırlamaya devam ediyoruz. 15 Temmuz Şehitleri Kliniği bu projenin bitmesiyle görevini tamamlamadı; toplumsal ve sosyal projelerimizi de yerine getiriyoruz. Şu ana kadar Sivas´taki hemen hemen bütün kurumlarla protokoller yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu kliniğimizde çok hızlı bir şekilde tedaviler uyguluyor. Belki aylarca süren bir tedaviyi birkaç hafta içerisinde uzman ekibimizle tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER