Gündem

48 ÜNİVERSİTE ARASINDA 3. OLDULAR

48 ÜNİVERSİTE ARASINDA 3. OLDULAR

48 ÜNİVERSİTE ARASINDA 3. OLDULAR
02-07-2019 07:40

Hayrullah AĞKAŞ

Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencileri hazırlardıkları projeyle 48 üniversite arasında üçüncülüğü elde ettiler.

HDL firmasının hazırlamış olduğu teknolojistik proje yarışmasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Mualla Akçadağ danışmanlığında, öğrenciler Hatice Toğyasun, Serkan Onaran ve Ahmet Furkan Caymaz´ın hazırlamış oldukları MY SWEET LITTLE STORE adlı proje ile üçüncülüğü elde etti.

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri yarışmada Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi gibi önemli üniversiteleri de geride bıraktı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul´da düzenlenen ödül töreninde üçüncülük ödülünü alan Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri 48 Üniversite arasında dereceye girdiklerinden ötürü çok mutlu olduklarını ifade ederek, ödülünü Cumhuriyet Üniversitesi adına aldıklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER