Ekonomi

500 BÜYÜK ARASINDA

500 BÜYÜK ARASINDA

500 BÜYÜK ARASINDA
24-12-2018 07:58

Isıtma ve soğutma sistemlerine yönelik endüstriyel panel üreten ve 63 ülkeye  yaptığı ihracatla cirosu da 5 milyonu geçen OSB´deki Korkmaz Panel, TİM´in ?500 Büyük Hizmet İhracatçısı? listesine tekrar girerek Sivas´ın gururu olmayı sürdürdü. Korkmaz´ın sahibi Kürşat Korkmaz´a ödülü TİM Başkanı hemşerimiz İsmail Gülle tarafından verildi.

Erhan CEYLAN/

Organize Sanayi Bölgesi´ndeki Korkmaz Panel, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından bu yıl üçüncü kez yapılan ?500 Büyük Hizmet İhracatçısı? listesinde 382´nci sırada yer alarak bir kez daha Sivas´ın gururu oldu.

500 Büyük Hizmet İhracatçısına hafta sonunda İstanbul´da yapılan törenle ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katıldığı törenle verildi. Korkmaz Panele ödülünü TİM Başkanı hemşerimiz İsmail Gülle verdi.

Türkiye´nin 500 Büyük Hizmet İhracatçı listesinde bu yıl 382´nci sırada giren ve geçen yıl ki cirosu 5 milyonu geçen Korkmaz Panel OSB´de 10 bin metrekarelik kapalı alanda ısıtma, soğutma, soğuk hava deposu panel, kapı ve soğutma cihazları, endüstriyel krom ürünleri ile havalandırma sistemleri üretimi yapıyor.

?İSTİHDAM VE İHRACATA DEVAM?

Ödül töreninin ardından ihracata dönük çalışmalarını gazetemize değerlendiren firma sahibi Kürşat Korkmaz, 63 ülkeye ihracat yaptıklarını hatırlatarak, ?TİM´in gerçekleştirdiği Türkiye´nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı listesinde Sivas´ı temsil ederek 382. sırada yer aldık. Korkmaz Panel markasını kalitesini heyecanını azmini ve gayretini her daim diri ve sağlam tutarak hedeflerine ilerlemektedir. Ülkemiz sınırları içerisinde olan değerler hepimizindir. Dünyada ekonomik denge ve yeni pazarlar edinme çabası artarak sürmektedir, bu noktada Avrupa sınırlarında olan ülkemize de talepler giderek çoğalmaktadır. Biz işadamlarının ülkemize ve illerimize döviz getirmek için yarışırcasına mücadele etmesi elzemdir. Bu gayret ve çalışma azminin TİM tarafından bu belge ile tescillenmesi bizlere inanan ve bu çaba içerisinde olan herkesin başarısıdır. 2019 hedefimiz Sivas´ta hem ihracat rakamlarını yükseltmek hem de istihdamı arttırmak olacaktır?dedi.

BAŞKAN EKEN DE KUTLADI

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Ekonomi Bakanlığı ve TİM´in düzenlemiş olduğu Türkiye´nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Ödül Töreni´nde ödülünü TİM Başkanı İsmail Gülle´den alan Kürşat Korkmaz´ı kutlayarak, ?Sivaslı firmamızın Türkiye´nin 500 firmasından birisi ve en önemlisi ihracatçısı olması bizleri gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum? dedi.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER