Gündem

6 YILDA AMÖRTİ EDİYOR

6 YILDA AMÖRTİ EDİYOR

6 YILDA AMÖRTİ EDİYOR
12-11-2019 01:02

HABER MERKEZİ

TSO Başkanı Mustafa Eken Sivas´ta tekstil sektöründe yatırım yapanlara önemli teşvik ve destek verildiğini belirterek, ?20 Milyon liralık yatırım yapan bir firma 6 yılda yatırım tutarını amorti ediyor. Bunları tekstilcilerimize anlatıyoruz ve olumlu dönüşler alıyoruz? dedi.

 Sivas´ın tekstil yatırımlarında özel teşvik alan iller arasına girdiğini vurgulayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eken, bu nedenle hem şehirdeki tesislere giderek, hem de ülkedeki özellikle Sivaslı yatırımcılarla irtibata geçerek,  yatırımcıları Sivas´a davet etmeyi sürdürdüklerini söyledi.

TEŞVİKLERİ ANLATIYOR

İstanbul´da tekstil firmaları ile bir araya gelerek teşvikleri anlatan Eken, İstanbul´da dünyaca ünlü Zara giyim markasına ürün yapan Aydın Tekstil´i ziyaret ettiklerini ve dünyaca ünlü firmalara Sivaslı tekstilcilerin ürün yapmasının sevindirici olduğunu söyledi.
Sivaslı olan Aydın Tekstil sahibi Yücel Aydın ile görüşen Eken, ?Biz yönetim olarak oturduğumuz yerde yatırımcı beklemiyoruz. Yatırımcının ayağına gidiyor ve şehrimize verilen teşvikleri anlatıyoruz? dedi.

6 YILDA AMORTİ EDİYOR

?Sivas tekstil yatırımlarında önemli teşvikler alıyor? diyen Eken, ?20 Milyon liralık yatırım yapan bir firma 6 yılda yatırım tutarını amorti ediyor. Bunları tekstilcilerimize anlatıyoruz ve olumlu dönüşler alıyoruz. Sivas´ı tekstil üretim merkezine dönüştürebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Görüştüğümüz firmalar yatırıma olumlu bakıyor. Umuyorum kısa sürede dönüşler alacağız? beyanında bulundu.
?BİLMİYORDUK?

Aydın Tekstil Sahibi Yücel Aydın´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?TSO Başkanımız bizleri ziyaret ederek teşvikler konusunda bilgilendirdi. Bu kadar kapsamlı teşvik olduğunu bilmiyorduk. Başkanımıza, kendi işlerini bırakıp şehir için koşturduğu için teşekkür ediyorum? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER