Yaşam

7/24 GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

7/24 GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

7/24 GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ
20-12-2018 07:34

Çetin POLAT/

Özel İdaresi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü´nün, 2018 yılı içerisinde yürüttüğü çalışmalar, Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal ile Alpaslan Ceyhan´ın yanı sıra birim müdürleri katıldı.

2018 yılı içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Sami Tokmak; ?156 personel ile sahada vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. 130´u ilçelerde olmak üzere 460 araç il genelinde yürütülen çalışmalara katılıyor. Atölyemizde yıl içerisinde 966 tamir, arazide ise 642 adet tamir işlemi itinayla gerçekleştirildi. İdaremizin öncülüğünde Müdürlüğümüz, Sivas´ın dört bir yanına hizmet götürüyor? ifadelerini kullandı.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü´nün il genelinde yürüttüğü çalışmaların Sivas için önemine değinen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya; ?İdaremizin önemli bir yapı taşı olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, merkez dâhil 17 ilçede vatandaşlarımıza hizmet sunuyor. Güçlü ve dinamik bir makine parkı ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yazın; asfalt serme işlemlerinde, yol bakım ve onarımlarında, kışın ise; karla mücadele çalışmalarında var gücüyle çalışan ve görünmeyen kahramanlarımız var? dedi.

KIŞ SEZONUNDA

215 PERSONEL

İş makinelerinin her daim hazır olduğunu kaydeden Kaya, ?Kış sezonu boyunca 117 aracımız ve 215 personelimizle kırsalda hizmet edeceğiz. Yeri gelecek bir hastanın yetişmesine vesile olacağız. İl Özel İdaresi, Sivas´ta büyük ve güzel işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Bu vesileyle, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürümüz Sami Tokmak başta olmak üzere, yaz kış demeden büyük bir özveriyle çalışan bütün personellerimizi tebrik ediyorum? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER