Gündem

?9 YILDIR HİÇ BİR ŞEY YAPMADI?

?9 YILDIR HİÇ BİR ŞEY YAPMADI?

?9 YILDIR HİÇ BİR ŞEY YAPMADI?
18-12-2017 07:54

                 Gökhan KARA/

                Alibaba Mahallesi sakinlerinden Hacı Yılmaz, muhtarları Duran Koç´un mahallenin sorunlarıyla ilgilenmediğini öne sürerek ?9 Yıldan beri hiçbir şey yapmadı? dedi.

                Gazetemizi ziyaret ederek, Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Alibaba Mahallesi Muhtarı Duran Koç´un sorunlarıyla ilgilenmediğini iddia eden ve kendisi de daha önce muhtar adayı olduğu için yakından takip ettiğini söyleyen emekli Belediye işçisi Yılmaz, ?Sayın Duran Koç, gazetelerde ve televizyonlarda Sivas´a yapılan hizmetleri, ?çok güzel oldu´ diye anlatıyor ama kendisi mahallesine hiçbir şey yapmıyor. Bir dizi sorunlarımız var, 9 Yıldır mahallemize hangi hizmeti getirdiğini, neler yaptığını da anlatmasını istiyoruz. Alibaba´da halen karanlık yollar var, bir ay önce bu yolda Ahmet Altınay kardeşimizi de kaybettik. Daha önce de iki kişi ölmüştü. Muhtarımız burayla neden ilgilenmiyor, neden aydınlatma yapmıyor, bilmiyoruz. Çimentepe Camisinin avlusunu, mahalle sakinlerimizle bir olup, temin ettiğimiz plaka taşlarla kaplatarak çamurdan kurtardık. Semtimizde sık sık elektrikler kesiliyor ama kimse aldırış etmiyor? dedi.

                Diğer bir çok mahallede sorunların bir-bir çözüldüğünü, muhtarların çalıştığını gördüklerini de ifade eden Yılmaz ?Üstelik dernek başkanı olan ve Belediye ile sürekli irtibat halinde olan muhtarımız Duran Koç´un, dernek ve protokol işlerinden zaman ayırarak, mahallemizle ilgilenmesini istiyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER