Gündem

Uyun içerisinde çalışıyoruz

Uyun içerisinde çalışıyoruz

  Uyun içerisinde çalışıyoruz
31-03-2022 07:00

Uğur YİĞİT

BBP İl Başkanı Ahmet Polat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret etti.

İl başkanlığına seçildikten sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini vurgulayan İl Başkanı Ahmet Polat, “Büyük Birlik Partisi il başkanlığı görevine geldikten sonra ziyaretlere ve istişarelere önem vermeye gayret gösteriyoruz. Bu amaç doğrultusunda odaların genel kurullarını tamamlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası Başkanlığına tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılar diledik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir köksal ise esnaf teşkilatı olarak siyasi partileri önemsediklerini, her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek, esnafı sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi verdi.

Piyasada yaşanan gelişmeler, döviz kuru ve akaryakıta yapılan artışların esnafı çok etkilediğini vurgulayan Köksal, esnafların sıkıntılarını gidermek için acilen krediye ihtiyacı olduğunu, bu konuda da girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER