Gündem

Abdullah Güler Sivas Esnafını Dinledi

TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, esnaf teşkilatının başkanlarıyla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Güler, esnafın sorunlarını dinlediklerini ve sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Abdullah Güler Sivas Esnafını Dinledi
12-09-2024 15:33
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıda TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler Sivas esnafıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Ak Parti Grup Başkanımız ve Sivas milletvekilimiz sayın Abdullah Güler ile oda başkanlarımızı bir araya getirerek sorun ve sıkıntılarımızı başkanımıza ilettik. Değerli başkanımız seçildiği günden itibaren her zaman esnafımızın yanında yer almaktadır. Ak Parti grup başkanımızla daha önce zaman zaman bir araya geliyorduk. Öncelikle merkezdeki oda başkanlarımızla başkanımızı ve milletvekillerimizi buluşturduk. Şimdi ise merkez ve ilçe odalarımızın değerli başkanlarını bir araya getirerek sorunları anlatma imkanı bulduk. Gerek bizlerin ziyaretinde gerekse grup başkanımızla bir araya geldiğimiz de sorunlarımızı dinleyen, teşkilatımıza önem veren, Sivas’ın sorunlarıyla yakından ilgilenen başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıya katılan merkez ve ilçelerden gelen oda başkanları hem esnafın hem de ilçelerindeki sorunlar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Toplantıya katılan oda başkanlarının sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve not alan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını ifade ederek, sorunların takipçisi olacaklarını dile getirdi. Güler, görüş ve düşünceleri değerlendireceklerini, verimliliği esas alıp rekabetçi olacaklarını ve yatırımlar konusunda her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER