Spor

Abdullah Kayapınar Gururlandırdı

Dubai’de yapılan Para Powerlifting Halter Dünya Şampiyonasına Türkiye’yi temsil eden Sivaslı halterci Abdullah Kayapınar, 49 kiloda 173 kiloda kaldırarak Dünya 3’üncülüğünü elde etti.

Abdullah Kayapınar Gururlandırdı
24-08-2023 11:37
SİVAS

Neslihan KOÇ

Dubai’de, Para Powerlifting Dünya Şampiyonası büyük bir heyecana sahne oldu.

Türkiye'yi temsilen şampiyonaya katılan başarılı halterci Abdullah Kayapınar, 49 kiloda 173 kilogramlık muhteşem bir kaldırışla Dünya 3’üncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Türk bayrağını gururla taşıyan Sivaslı halterci Abdullah Kayapınar, 173 kilogramlık kaldırışla dünya sahnesine adını altın harflerle yazdırdı. Dubai'nin spor tutkunları, bu etkileyici başarıya şahitlik etmek için arenada yerini aldı ve Türk sporcuyu coşkuyla destekledi.

İL MÜDÜRÜ: “GURUR DUYDUK”

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, sporcu ve antrenörünü tebrik ederek, “Bu büyük başarı, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eden sporcularımızın ne kadar yetenekli ve azimli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Sporcumuzun bu başarısı, genç sporcularımıza ilham kaynağı olacaktır. Haltercimiz Abdullah Kayapınar, elde ettiği Dünya 3’üncülüğü ile Türk sporunun uluslararası alandaki rekabetçiliğini bir kez daha kanıtlarken, gelecekteki başarılar için umut dolu bir başarı daha elde etti. Bu büyük başarı, Türk sporseverlerin göğsünü kabartırken, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu. İlimiz sporcuları, sporda başarılarıyla uluslararası sahnede de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER