Gündem

ADAYLIK AÇIKLAMASI ART NİYETLİDİR

ADAYLIK AÇIKLAMASI ART NİYETLİDİR

ADAYLIK AÇIKLAMASI ART NİYETLİDİR
02-09-2019 01:02

Hayrullah AĞKAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Uğur Bulut, geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanlığı´na adaylığını açıklayan Yakup Kılıç´a tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan BBP İl Başkanı Bulut, ?Son günlerde ilimizde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanlığı adayı açıklaması yapan şahıslar olmuştur. Elbette demokratik temayüller siyasi partilerin en güzel organizasyonlarından biridir. Hal böyle iken partimize üye olan herkesin bu demokratik temayüllerden her türlü göreve aday olması kanunî hakkıdır? dedi.

Adaylığını açıklayan Yakup Kılıç´ın BBP Sivas il teşkilâtında üye olmadığını ve yapılan araştırmalar neticesinde BBP´nin 81 il ve ilçe teşkilatlarına da üye olmadığının anlaşıldığını kaydeden Bulut, ?Siyasi partiler kanunu ve parti tüzüğünden bihaber bu arkadaşın yaptığı bütünlüğümüzü, birliğimizi, huzurumuzu bozmaya çalışan karanlık mahfillerin piyonu olmak öte bir şey değildir. Tavsiyemiz odurki bu arkadaş bilgisayar başına geçip Yargıtayın siyasi partiler üyelik sayfasından T.C. numarasi ile girip üyeliğini sorgulamasıdır? diye konuştu.

Yakup Kılıç´ın BBP Genel Başkan adaylığının art niyetli bir davranış olduğunu belirten Bulut, ?Tüm uyarılarımıza rağmen bu şahsın Genel Başkan adaylık açıklamasını art niyetli, partililerimizin ve şehit ailelerimizin hassasiyetleri üzerinden kendisini pazarlama peşinde olduğunu kamuoyu ile paylaşmak isterim. Kamuoyuna saygı ile duyrulur? ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER