Gündem

Adem Uzun Sivaslılarla Karşı Karşıya! İnat Etti Taksi Durağını Yapacak!

Sivas kent merkezinde bulunan Şehitler Anıtı’nın hemen yanı başında inşaatı devam eden taksi durağı Sivaslıların tepkisini topluyor. Sivas Belediyesi tarafından inşası sürdürülen taksi durağının hem yerinin yanlış olduğu hem de Şehitler Anıtına yakışmayacağı ifade edildi. Sivaslılardan gelen eleştiri ve tepkilere kulağını tıkayan Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’un durağın yapımı için inat ettiği vurgulandı.

Adem Uzun Sivaslılarla Karşı Karşıya! İnat Etti Taksi Durağını Yapacak!
22-08-2024 11:13
SİVAS

Haber Merkezi

Sivas Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan Şehitler Anıtı’nın hemen yanı başına yapılmak istenen taksi durağıyla ilgili eleştiriler artarak devam ediyor.

Mahalle sakinleri, bölge esnafı ve hatta taksicilerin bile istemediği halde taksi durağı inşaatının Sivas Belediyesi tarafından ısrarla sürdürülmesi tepki topluyor.

ŞEHİTLER ANITI’NA GÖLGE DÜŞÜRECEK

Taksi durağının inşa edildiği alanın doğru olmadığı ifade edilirken durağın Şehitler Anıtı’nın hemen yanı başında olması nedeniyle inşa sonra ortaya çıkacak olan görüntünün Şehitler Anıtı’na da göle düşüreceği kaydedildi.

İNAT ETTİ YAPACAK

Taksi durağı için inşası devam eden Merkez Cami altındaki dükkanlardan birinin daha uygun olacağı önerilirken Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’un ısrarla taksi durağını Şehitler Anıtı’nın dibine yaptırdığı ifade edildi. Uzun’un bu ısrarının seçim döneminde kullandığı “Birlikte Yöneteceğiz” sloganı ile taban tabana zıt olduğu aktarılırken mahalleli ve bölge esnafı ile inatlaşmasının anlamsız olduğu belirtildi.

SİVAS KENT KONSEYİ DE ELEŞTİRİDEN NASİBİNİ ALDI

Şehitler Anıtı’nın dibine yapılacak olan taksi durağıyla ilgili Sivas Kent Konseyi de eleştirilerden nasibini aldı. Sivas Kent Konseyi Başkanı Ahmet Necip Günaydın’ın Sivas’ın önemli kültür ögelerinden biri olan Şehitler Anıtı’nın dibine yapılacak olan taksi durağına ses çıkarmaması da eleştirildi. Özellikle Şehitler Anıtı’nın yapılması ve çevresinin düzenlemesi için geçtiğimiz yıllarda yoğun çaba harcayan Günaydın’ın bu girişime sessiz kalması ise tepki topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Kerim 4 hafta önce
Bence ufak bir eksiklik daha var kent meydaninda, kucuk bir kumes yapilip etrafi telle cevrilebilir. Hatta bir agil yapilip birkac koyun keci de atabilirsiniz!!!!

Hic mi tarihi bir Avrupa sehri gezmediniz, tarih nasil korunur hic mi fikriniz yok. Bu sehre ihanet eden herkesi yuce Rabbim iki cihanda surundursun. Amin...

Sivas'a donup kendi memleketimde yasama hayallerimi sonduruyorsunuz her seferinde...
Koy gibi yonetilen bir yere neden doneyim???
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER