Siyaset

Afetin İzlerini Birlikte Sileceğiz

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin yaralarını hep birlikte saracaklarını belirterek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

Afetin İzlerini Birlikte Sileceğiz
01-03-2023 14:49
SİVAS

Uğur YİĞİT

Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda söz alan AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekinci, “Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinden etkilenen Adana, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elâzığ, Malatya, Şanlıurfa, Kilis, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye illerimizle birlikte Sivas Gürün ilçemize de geçmiş olsun diyor, hayatını kaybeden Adıyaman Milletvekilimiz Yakup Taş ve tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Depremin yaralarını hep birlikte saracaklarını ifade eden Ekinci, “Güçlü devletimiz ve aziz milletimizle bugünlerin de üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimizi ifade ediyor, deprem bölgesinde çalışan tüm gönüllülere, kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve aziz milletimize teşekkürlerimle tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER