Spor

AFYON KAMPI SONA ERDİ

AFYON KAMPI SONA ERDİ

AFYON KAMPI SONA ERDİ
13-08-2018 07:22

Çetin POLAT/

Teknik Direktör Özer Karadaş ve yardımcılarının nezaretinde 30 Temmuz´da başlayan ve iki hafta süren kampta toplam 3 hazırlık maçına çıkan yeşil-beyazlı ekip, kamp dönemini oldukça verimli geçirdi.
İlk hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor´u 1 - 0 mağlup eden Belediyespor, ikinci hazırlık karşılaşmasında Bodrumspor ile 1 - 1 berabere kalırken, üçüncü hazırlık karşılaşmasında ise 2. Lig ekiplerinden Utaş Uşakspor´a 1 - 0 yenildi.
Kurban Bayramı´na kadar çalışmalarını Sivas´taki kendi tesislerinde sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, Bayram´da 3 günlük iznin ardından Lig´in ilk maçı olan Pendik karşılaşması için hazırlıklarına devam edecek.
Geride kalan kamp sürecini ve hazırlıkları değerlendiren Teknik Direktör Özer Karadaş, 1. etap Sivas kampı ve 2. etap Afyon kampının verimli geçtiğine işaret ederek; ?Kamp süreçlerimiz oldukça verimli ve faydalı geçti. Sivas´ta yapacağımız üçüncü ve son etap kampımız kaldı. Yeni oyunculardan kurulan bir ekibiz inşallah o kampımızı da iyi geçirip takımımıza bayramda 3 gün izin vereceğiz. Ligin ilk maçı olan Pendikspor müsabakasına hazırlanacağız, lige iyi başlamak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER