Spor

Ahat Kömürlüoğlu: “Daha 27 Maçımız Var”

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyerek, “Önümüzde oynanacak 27 tane daha müsabaka var. Bir şekilde bu düştüğümüz yerden kalkıp hedefimize, kendi içimizde belirlediğimiz hedefe doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Ahat Kömürlüoğlu: “Daha 27 Maçımız Var”
11-10-2024 11:18
SİVAS

YUNUS BUDAKTAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grup takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş’de Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu, Pazar günü oynayacakları Dersim Spor maçını değerlendirdi.

Deneyimli Teknik Direktör Kömürlüoğlu, yapılan antrenman sonrası kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.

2-1 mağlup oldukları Siverek Belediyespor maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Kömürlüoğlu, “Lige iyi başlamak istiyorduk ama iyi bir başlangıç yapamadık puan olarak. Ligin ilk haftaları genelde stresli ve zor oluyor. İstediğimiz oyunu zaman zaman sahaya yansıtmamıza rağmen sonuca yansıtamadık bunu. Buna bir iş kazası olarak bakıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde oynanacak 27 tane daha müsabaka var. Bir şekilde bu düştüğümüz yerden kalkıp hedefimize, kendi içimizde belirlediğimiz hedefe doğru ilerleyeceğiz. İnşallah Pazar günü tekrar ligin içine girmek için oynayacağımız Dersim Spor maçını bekliyoruz. Moral olarak bizi ilk hafta biraz etkiledi ama toparladık. Toparlayacak tecrübeye sahibiz. İnşallah Pazar günü tekrar ligin içine girmek istiyoruz. Ligin ilk haftasında Mikail ve Mustafa Akkuş’u kullanamadık. Mikail’in sakatlığı ise devam ediyor. Akkuş ise inşallah bu hafta oynayacak. Bu arada eksik bölgelerimize takviyeler de yapmaya çalışıyoruz. Daha hazır bir takım olma yolunda her geçen gün bizim için bir avantaj olacak. İnşallah hafta sonu bizim için iyi olur” diye konuştu.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER