Siyaset

AK GENÇLER İŞ BAŞINDA

AK GENÇLER İŞ BAŞINDA

AK GENÇLER İŞ BAŞINDA
27-01-2017 08:21

Nurettin ÇUKURYURT/

                Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Başbakan Yıldırım´ın mahalle başkanları ve partililer için gönderdiği mektupların dağıtılmasına başlandığını açıkladı.

             Yazılı bir basın açıklaması yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay, gençler olarak referandum nedeniyle yeni bir görev üstlendiklerini, Başbakan Binali Yıldırım´ın gönderdiği mektupların partililerine bizzat ulaştırılması için gereken gayreti göstereceklerini söyledi.

                  Sivas genelinde 141 bin genç seçmene ulaşmayı hedeflediklerini,  ulaşılmadık genç bırakmayacaklarını da belirten Başkan Kuruçay,  merkezde 103 bin,  ilçelerde de 38 bin genç seçmenin bulunduğunu hatırlattı.

?Hedefimiz tüm genç seçmenimize ulaşmaktır? diyen Başkan Kuruçay ?´Sivas merkezde 65 mahallemiz ve her bir mahalleden sorumlu bir mahalle başkanımız bulunmaktadır. Mahalle başkanlarımız ve teşkilat üyelerimizle tek tek ev ziyaretinde bulunarak Sayın Başbakanımızın yolladığı mektupları takdim ediyoruz. Bu sayede mahalle başkanlarımıza referandumda nasıl bir çalışma izleyeceğimiz konusunda bilgi verip bizlerde mahalle başkanlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz.´´dedi.

Başkan Kuruçay ?´Biz iki senede kimsenin görmediği ,yaşamadığı en büyük badirelerin, en büyük seçimlerin üstesinden geldik, darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık, tecrübemizi en özverili şekilde ortaya koyarak Yeni Türkiye yolunda dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz´´ diye konuştu.

Ak Gençlerin Başkanı Kuruçay, mektup dağıtımının tüm ilçelerde bulunan  16 Ak Parti İlçe Gençlik Kolları başkanlarıyla eş zamanlı olarak yapılmakta olduğunu kaydetti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER