Gündem

AK Parti’de Bayramlaşma Töreni

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti’de Bayramlaşma Töreni
19-06-2024 15:48
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

Buruciye Medresesinde dün gerçekleştirilen bayramlaşma programına Türkiye Büyük Millet Meclisi AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci, Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, Sivas Eski Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ve il teşkilatı katıldı.

Programda konuşan TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Kurban Bayramının başta Gazze’deki Müslümanlar olmak üzere tüm insanlığın barış, huzur ve kardeşliğine vesile olmasını temenni ederek davetlilerin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmet Yılmaz ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Biz birbirimizi seversek milletimiz de devletimiz de güçlü olur.  Biz birbirimizi seveceğiz, insana da hizmet edeceğiz. Çünkü insan Rabbimizin yeryüzünde yaratmış olduğu en kıymetli varlıktır. Her gününüz sevgi olsun her gününüz bayram olsun” dedi.

Aksu, Toy, Ekinci ve Bilgin ise selamlama konuşması yaparak teşkilat mensupları ve vatandaşların bayramını tebrik etti. Konuşmaların ardından AK Parti teşkilatı programa katılanlarla bayramlaştı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres          haberler ekspres son dakika  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER