Gündem

Sivas'ta İlçe Adayları Belli Oluyor

31 Mart yerel seçim çalışmaların devam ettiği AK Parti’de ilçe adayları da belli olmaya başladı. Kangal, Şarkışla, Suşehri, Gemerek, Hafik ve Gölova’da aday gösterilecek isimler kulislerde konuşuluyor.

Sivas'ta İlçe Adayları Belli Oluyor
31-01-2024 10:27
SİVAS

HABER MERKEZİ

AK Parti’de yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. Merkez ilçede mevcut belediye başkanı Hilmi Bilgin’in aday gösterilmesinin ardından gözler ilçelerde gösterilecek adaylara çevrildi.

En çok merak edilen ilçeler arasında yer alan Kangal’da eski belediye başkanı Mehmet Öztürk’ün aday gösterileceği öğrenildi. Şarkışla’da Ahmet Turgay Oğuz, Suşehri’nde Fazlı Yüksel ve Gemerek’te ise Remzi Kılıçdağ ile yola devam edeceği öğrenilen AK Parti, Ulaş’ta ise Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Turan İlbey’i destekleyecek.

Hafik ilçesinde Habib Görler, Gölova’da ise İlyas Vahapoğlu belediye başkan adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterileceği iddia edildi.

İmranlı ve Divriği ilçesinde ise AK Parti ve MHP’nin ortak aday çıkarması bekleniyor.  Diğer ilçelerde ise aday adayları üzerinde çalışmalar devam ederken, resmi açıklamanın bu  hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
metin sengul 8 ay önce
kangalda tahir abus hakediyor
Tarık 8 ay önce
20 ye yakın kişinin ekmeyiyle oynamış bir kişi yi bence koymazlar ak parti araştırma dan birşey yapmayacagına innandıgım için bu haberin yalan olduğunu düşünüyorum eyerki doğruysa. Daha çok kişi ekmeyinden olur inşallah deyildir
Ramazan Öztürk 8 ay önce
Ben Gemerek liyim benim ilçemi daha iyi biliyorlarmis demekki remzi kilicdagini aday gösteriyorlar gelsin kendileri kazandırsin o zaman adaylarını
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER