Gündem

AK Parti Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu

14 Mayıs seçimleri kapsamında AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, köy ve mahalle muhtarları ve başkanlarıyla yemekte bir araya geldi.

AK Parti Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu
08-05-2023 10:00
SİVAS

Arife Defne ARSLAN

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekili Abdullah Güler, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda konuşan Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin önemine dikkat çekti. Kuruçay, 14 Mayıs seçimlerinin hem Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem de ülke bekası için her geçen günün öneminden bahsederek yapılan çalışmalara ve Cumhurbaşkanının muhtarlara verdiği önemi anlattı.

Programda konuşma yapan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Adalet Komisyon Başkanı Abdullah Güler, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve milletvekili adayları, 20 yıllık AK Parti iktidarında ülke genelinde ve Sivas'ta yapılan yatırımları anlattılar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER