Siyaset

AK Partili Güler: Birlikte Çalışacağız

Sivas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışına katılan AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, “Sivas'ımızı altyapısını üstyapısına, milli eğitiminden sağlığına, belediye hizmetlerinden, kültür hizmetlerine, üniversitemizle, sanayi, kuruluşlarımızla beraber bir bütünlük içerisindeyiz. Bir ekosistem içerisinde inşallah çok daha ileriye taşıyacağız. Belediye başkanlığımızla iy

AK Partili Güler: Birlikte Çalışacağız
25-08-2024 11:08
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN

Önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından yapımına başlanılan ve Büyük Birlik Partili Belediye Başkanı Adem Uzun tarafından yapımı tamamlanan Fatih Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Adem Uzun, açılışa AK Partili milletvekilleri ve yapımında emeği geçen eski belediye başkanı Hilmi Bilgin’i de açılışa davet etti. Yoğun bir katılımla yapılan açılışa TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy ve önceki dönem belediye başkanı Hilmi Bilgin ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Cumhur İttifakı’nın iki partisinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiği açılış saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

SİVAS İÇİN EL ELE OLACAĞIZ

Açılışta konuşan TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın hem sosyalleşme hem de bir arada bulunma noktasında böyle bir mekanda, böyle bir mekanın Fatih Mahallesine kazandırılması çok kıymetlidir. Belediye başkanımız çok teşekkür ediyorum. Önceki belediye başkanımız projelendirilmesi ve başlaması ve sonradan da tamamlayan belediye başkanımız Adem Bey'e ben çok teşekkür ediyorum. Tabii buranın yaşatılması, buranın değerlendirilmesi, gençlerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza, kadınlarımıza hizmet etmesi çok kıymetli olacaktır. İnşallah çok zengin hizmetler çok böyle detaylı düşünülmüş, faaliyet alanlarının da devamını diliyorum. Bu konularda da çalışma yapacak arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

KUZEY ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

Sivas'ın çevre yolunun da hem Kuzey çevre yolunun temelinin atılması hem de kısa sürede tamamlanması noktasında da çalışmaların devam ettiğini kaydeden Güler, “Üniversite hastanemizi de en kısa sürede tamamlayacağız. Yine yakın bölgemizde öğretmenevi olarak kullandığımız binada Milli Eğitim Akademisi kurulacak. Dolayısıyla Sivas'ımızı altyapısından, üstyapısına, Milli Eğitim'inden sağlığına, belediye hizmetlerinden, kültür hizmetlerine, üniversitemizle, sanayi kuruluşlarımızla beraber bir bütünlük içerisindeyiz. Bir ekosistem içerisinde inşallah çok daha ileriye taşıyacağız. Belediye başkanlığımızla iyi bir iş birliği içerisinde olacağız. Her daim ihtiyaçları yanında olacağız. Destekleyeceğiz. İnşallah sonuç itibariyle kadir şehrimiz bize emanet edilen Sivas'ımızı bölgemizde çok daha ileriye taşımış olacağız. “ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER