Siyaset

AK Partili Toy'dan TCDD'nin Starbucks Kararına Destek

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları nedeniyle TCDD'nin yüksek hızlı trende Starbucks ürünleri satılmasını yasaklamasına destek verdi.

AK Partili Toy'dan TCDD'nin Starbucks Kararına Destek
26-10-2023 22:07
SİVAS

Demet KARAKUŞ

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hergün onlarca masum hayatını kaybediyor. Saldırıların her gün şiddetini artırması nedeniyle saldırılara tepki göstermek amacıyla İsrail ürünlerine boykot kampanyaları düzenleniyor. İsrail ile Filistin arasında yaşanan savaşta Filistinliler destekleyen çalışanlarına mobing uyguladığı iddia edilen Starbucks ile ilgili TCDD ilgili firmanın ürünlerinin hızlı tren hatlarında satılmamasına karar verdi.

TCCD'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda bahse konu kahve üreticisi firmanın ürünleri yerine alternatif ürünlerin satılacağı duyuruldu. TCDD'nin bu kararına destek AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy'dan geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları, Starbucks'ın hızlı trenlerden kaldırılması için yüklenici firmaya talimat verdiğini söyleyen Vekil Toy, kararın oldukça memnuniyet verici olduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Utkun 8 ay önce
Starbucks zaten Amerikan ürünü neden tcccd izin veriliyor ki o kadar ihtiyaç var Starbucks olmaz sa olmazlardan olmazsa tren gitmeyecek mi
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER