Ekonomi

Akaryakıtta tabela fiyatları değişti

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler herkesin dikkatini çekti. Brent petrol ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, fiyatlarda ani ve beklenmedik değişimlere yol açıyor. İşte tüm ayrıntılar...

  Akaryakıtta tabela fiyatları değişti
19-08-2024 15:50
SİVAS
Haber Merkezi

Brent petrol ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını etkisi altına almaya devam ediyor. 19 Ağustos sabahı itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'deki benzin ve motorin fiyatları yeniden güncellendi. Bu ani değişimler, sürücülerin bütçelerini zorlayacak gibi görünüyor.

2/5
Akaryakıtta tabela fiyatları değişti. İşte güncel fiyatlar 2

İSTANBUL'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul'da Avrupa yakasında benzin fiyatı 44.54 TL, motorin fiyatı ise 43.84 TL olarak belirlenirken, Anadolu yakasında benzin 44.43 TL, motorin ise 43.77 TL'den satılmakta. Bu fiyatlar, uzun yolculuk yapacak sürücüler için önemli bir maliyet unsuru oluşturuyor.

3/5
Akaryakıtta tabela fiyatları değişti. İşte güncel fiyatlar 3

ANKARA'DAKİ FİYAT FARKLARI

Başkent Ankara'da benzin litre fiyatı 44.95 TL, motorin litre fiyatı ise 44.30 TL olarak belirlendi. Bu fiyatlar, diğer büyük şehirlerle karşılaştırıldığında daha yüksek bir seviyede bulunuyor.

4/5
Akaryakıtta tabela fiyatları değişti. İşte güncel fiyatlar 4

İZMİR'DE ZİRVE YAPAN BENZİN FİYATI

İzmir'de benzin fiyatı 45.41 TL ile öne çıkarken, motorin litre fiyatı 44.83 TL olarak belirlendi. Bu şehirdeki fiyatlar, Türkiye genelinde en yüksek oranlar arasında yer alıyor.

5/5
Akaryakıtta tabela fiyatları değişti. İşte güncel fiyatlar 5

DALGALANMALARIN ETKİSİ DEVAM EDECEK Mİ?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmaların akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisi devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER