Yaşam

“Aklınızı yitireceksiniz” diyerek yeni felaketi açıkladı

Daha önce katıldığı bir programda maymun çiçeğini işaret ederek bilen Yusuf Güney’in yeni uyarıları yürekleri ağıza getirdi.

“Aklınızı yitireceksiniz” diyerek yeni felaketi açıkladı
24-08-2024 12:02
SİVAS
Haber Merkezi

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), maymun çiçeği virüsünün yayılması nedeniyle "küresel acil durum" ilan ederken, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Türkiye’de şu anda bir alarm durumunun söz konusu olmadığını belirtti.

Ankara’da 4 kişinin şüpheli olarak karantinaya alındığı iddialarının yalanlanmasının ardından endişeler devam etti. Daha önce uzaylılara ilişkin açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Yusuf Güney, maymun çiçeğini işaret eden açıklamalar yapmış, herkesi hayrete düşürmüştü.

Maymun çiçeği virüsü krizi büyüyor - Busabah Malatya

MAYMUN ÇİÇEĞİNİ İŞARET ETMİŞTİ

Eser Yenenler’in sunduğu "LİNÇ" programına konuk olan Güney, önümüzdeki 3-4 ay içinde kuş gribine benzer yeni bir virüsün ortaya çıkacağını ve bu virüsün hayvansal gıdalardan bulaşacağını öne sürmüştü. Yenenler’in “Bu bilgileri nereden alıyorsun?” sorusuna ise Güney, “Bir yerlerden öğreniyoruz işte” yanıtını vererek gizemli bir tavır sergilemişti.

Yusuf Güney'in Aylar Önceki Uyarısı Gerçek Oldu: Maymun Çiçeği Virüsü Hakkında Şaşırtan Tahmin - Ajans Tv

“İŞLER İYİCE KARIŞACAK”

Güney’in yeni kehanetleri, herkesi şaşırttı. “İnanılmaz varlıklar türeyecek, aklınızı yitireceksiniz” diyen Güney “Artık her şeye alışın, işler iyice karışacak. Bu Covid-19 gibi değil” diyerek herkesi yeni bir felaket için uyardı.

Yeni virüsün hem fiziksel hem de psikolojik etkilerinin çok ağır olacağını iddia eden Güney’in açıklamaları sosyal medyada da merak uyandırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER