Gündem

Alim Yıldız’dan Veda Mesajı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle SCÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün atanmasıyla mevcut Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. Rektör Yıldız, “Asistan olarak kapısından içeriye adım attığım Üniversitemizde, bir akademisyen için en üst makam olan Rektörlük görevi şahsım için şereflerin en büyüğü olmuştur’’ dedi.

Alim Yıldız’dan Veda Mesajı
21-09-2024 15:51
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, atama kararlarının açıklanmasıyla görevden alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’ de yayımlanan karar ile SCÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şengönül atanırken, Rektör Yıldız sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.  

Prof. Dr. Alim Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “2016 yılından itibaren 8 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Asistan olarak kapısından içeriye adım attığım Üniversitemizde, bir akademisyen için en üst makam olan Rektörlük görevi şahsım için şereflerin en büyüğü olmuştur.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü gibi son derece kıymetli ve onurlu bir görevi şahsıma layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Önceki dönem YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç ve mevcut YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür ediyor; bu zamana kadar iş birliği içerisinde çalıştığımız tüm kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına, akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarıma ve Sivas halkına şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım sürede her zaman yanımda olan, fedakârlık ve özveri ile desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli aileme ne kadar teşekkür etsem azdır.

Rektörlük görevine atanan değerli arkadaşım Prof. Dr. Ahmet Şengönül hocamıza yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Şehrimize ve üniversitemize hayırlı olsun.’’

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER