Spor

ALPER POTUK DEFTERİ KAPANDI

ALPER POTUK DEFTERİ KAPANDI

ALPER POTUK DEFTERİ KAPANDI
24-07-2019 01:00

İkinci etap kamp çalışmalarını Hollanda´da sürdüren Demir Grup Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay transfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalımbay,? Yıllık ücreti konusunda bizim imkanlarımızın çok üstünde bir fiyat söylendi. Alper Fenerbahçe´de oynar zaten ben öyle görüyorum. Alper Potuk defterini kulüp olarak kapattık.? dedi.

İkinci etap kamp çalışmalarını Hollanda´da sürdüren Demir Grup Sivasspor´da Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.  Uzun süredir gündemi meşgul eden Alper Potuk transferi için noktayı koyan Rıza Çalımbay, yıldız futbolcunun Fenerbahçe´de kalacağını söyledi.  Alper´in Sivasspor´un imkanlarının üstünde bir fiyat istediğini ifade eden Çalımbay,?Alper Potuk´u transfer etmek istedik. Bu konuda  girişimlerimiz de oldu. Ben zaten hep devredeyim  ama Alper Fenerbahçe´de kalmak istiyor. Yıllık ücreti konusunda bizim imkanlarımızın çok üstünde bir fiyat söylendi. Alper Fenerbahçe´de oynar zaten ben öyle görüyorum. Alper Potuk defterini kulüp olarak kapattık.? dedi.

KADRO YETERSİZLİĞİNDEN 2 MAÇ İPTAL

Takımdaki eksik kadrodan dert yanan Çalımbay, ?Şu anda takımda 16 tane oyuncu var. Mutlaka takviye yapmamız lazım. Yönetime bir kaç farklı liste sunduk. Normalde 3 tane hazırlık maçı oynayacaktık Hollanda´da da ama kadromuzun yetersizliğinden dolayı 2 maçı iptal ettik.? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER