Spor

ANTALYA´DA TAM GAZ

ANTALYA´DA TAM GAZ

ANTALYA´DA TAM GAZ
09-01-2019 07:31

Nurettin ÇUKURYURT

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, devre arası kamp çalışmalarına Antalya Calista Sports Center´da dün yaptığı antrenmanla devam etti.

Kırmızı-beyazlı ekip 2018-2019 sezonu ikinci yarı hazırlıklarına kampın beşinci gününde Teknik Direktör Hakan Keleş ve yardımcıları yönetiminde aralıksız sürdürüyor.

İDMAN ÖNCESİ UYARI

Yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Hakan Keleş´in takımla kısa bir toplantı yaptığı öğrenildi. Keleş´in futbolculara motive edici sözler söylediği öğrenilirken, antrenmanda zaman zaman da taktikler verdiği belirtildi.

DENGE EGZERSİZLERİ YAPILDI

Alınan bilgiye göre 1 saat 30 dakika süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından denge egzersizleri ve thera bandlar ile patlayıcılık çalışmalarıyla devam eden antrenman, küçük grup oyunları ve çift kale maçla sona erdi.

HIRSLI ANTRENMAN

Yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcuların hırslı ve neşeli olması dikkatlerden kaçmadığı öğrenildi. Futbolcuların hırslı hallerinin Teknik Direktör Hakan Keleş´i de mutlu ettiği alınan bilgiler arasında.

HAZIRLIKLAR ÇİFTLE SÜRECEK

Demir Grup Sivasspor, 2018-2019 sezonu ikinci yarı hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Yiğidolar, bugün saat 11.00´de ve saat 17.00´da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına son sürat devam edecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER