Gündem

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ
08-02-2021 07:00

Uğur YİĞİT

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliğinde düzenlenen araç tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve diğer protokol üyeleri katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ?39 yeni aracımızı şehrimizin hizmetine sunmak için bir araya geldik. Belediyemiz altyapıdan üstyapıya park bahçeden ulaşım ve temizlik işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor. Tabi zaman zamanda bazı araçlarımızda yıpranmalar yorulmalar meydana gelebiliyor. Bizlerde uzun vadede problem yaşamamak adına belirli periyot dahilinde hemşerilerimize daha iyi hizmet sunmak ve şehrimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek adına araç parkımızı yeniliyoruz. Araçlarımızın tamamını devlet malzeme ofisinden temin ettik. Yaklaşık 12 Milyon lira tutarında araçlarımızı yenileyerek hizmete sunduk. Temennimiz sorunsuz, sıkıntısız, bahanesiz ve mazeretsiz olarak hemşerilerimize hizmet etmek. Ben mesai arkadaşlarımıza kazasız, belasız bir iş sezonu diliyorum. İnşallah kalan süre içerisinde memleketimize kar yağar çünkü kar rahmettir, berekettir. Sivas´ımıza da çok yakışıyor. İnşallah Rabbin rahmetini, bereketini bize gönderir Sivas´ımızı karla buluşturur. Bu noktada biz tüm ekiplerimizle vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde kar temizleme çalışmalarına da hazırız. Yeni aldığımız araçlarımızla da hemşerilerimize hizmet edeceğiz yeni araçlarımız hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.? dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, ?Biz sadece yol yapmıyoruz, park yapmıyoruz, bunun yanında gönüllere dokunarak gönül belediyeciliğinde Türkiye´de ilkleri gerçekleştiriyor, örnek çalışmalara imza atıyoruz. 12 milyon lira değerle alınan 39 aracımızın da kıymetli sultan şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurban kesilerek edilen duanın ardından Başkan Bilgin direksiyon başına geçerek ilk test sürüşünü yaptı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER