Spor

AYBABA, ?KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ?

AYBABA, ?KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ?

AYBABA, ?KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ?
01-02-2018 07:00

Spor Toto Süper Ligin 20´nci haftasında 4 Şubat 2018 Pazar günü Galatasaray´ı konuk edecek Demir Grup Sivasspor´da bu maçla ilgili hazırlıklar yapılan antrenmanlarla sürüyor. Kulüp tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba, yönetiminde tam kadro şekilde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Dün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Samet Aybaba, hafta sonu oynayacakları Galatasaray müsabakasına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Aybaba´nın antrenmanda yaptığı açıklamalardan sisler için terlenenler ise şöyle;

? UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUK?

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Henri Saivet´i uzun süredir takip ettiklerini söyledi. Ekiplerine faydalı olması için İngiliz temsilcisi Newcastle United´dan Saivet´i kadrolarına kattıklarını belirten Aybaba, ?  Aramıza yeni bir arkadaş daha katıldı. Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyucuydu.  Bu transfer için koşulların oluşmasını bekliyorduk. Koşulların oluşmasıyla birlikte transferi gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. İnşallah bizlere katkısı olur? dedi.  

 ?ÇOK ÜZGÜNÜZ?

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, son iki maçta ortaya çıkan sonuçlardan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi. Akhisar ve Malatya maçlarından neden 6 puan çıkartamadıklarının araştırmasını yaptıklarını belirten Aybaba, ? Son iki maç için çok üzgünüz. Bu kadar iyi oynadık. İki maçta 15-16 pozisyonumuz var. Niye bizim hanemizde 6 puan yok diye düşünüyoruz. Gerçekten de bu yönde çalışmalar yapmaya başladık. İnşallah bundan sonraki maçlarda futbol şansı bizim yanımızda olur. Maçlarda küçük, basit hatalar yapıyoruz. Onları da düzeltme adına çalışmalar yapıyoruz? diye konuştu.

GALATASARAY, ?TERİM İLE ÇIKIŞA GEÇTİ?

Kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Samet Aybaba, Galatasaray´ın Fatih Terim yönetiminde çıkışa geçtiğini söyledi. Galatasaray´ın zorlu bir rakip olduğunu belirten Aybaba şöyle konuştu, ? Galatasaray Fatih hocayla birlikte çıkışa geçti. İyi oyunculardan kurulu, iyi bir takım. Büyük takım. Bizde bana göre ligin en iyi oynayan takımlarından biriyiz. Eğer bunu sahaya yansıtırsak, şansta bizim yanımızda olursa, bundan önceki maçlarda içerde gösterdiğimiz performanslara yakın bir performans ortaya koyarsak Galatasaray karşısında kazanacağımızı düşünüyorum.?

?FUTBOLCULAR BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI DAHA İYİ MOTİVE OLUYOR?

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolcuların büyük maçlara daha iyi motive olduğunu söyledi. Galatasaray karşısına iyi motive olarak çıkmanın önemine değinen tecrübeli teknik adam, ? Futbolcuların büyük takımlara karşı iyi motive oldukları doğru, ancak bu maçları iyi motive olmak kazanmak için yetmeye biliyor. Maçta, futbol şansınızın da yanınızda olması önemli? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER