Röportajlar

Aynı Kaderin Mensupları Piknikte Buluştu

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen piknik programı aynı kaderi paylaşan onlarca insanı bir araya getirdi.

07-07-2024 10:45
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN

Sivas'ta 2015 yılında kurulan Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, engelli bireyler için moral ve motivasyon amaçlı etkinliklerini sürdürüyor.

Sivas Paşabahçe mesire alanında düzenlenen piknik etkinliğine bedensel, zihinsel engelliler ve engelli aileleri başta olmak üzere yoğun bir katılım sağlandı. 400 kişinin katıldığı program müzikli eğlence ile devam etti.

Etkinlikle alakalı değerlendirmede bulunan Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş, bu tarz etkinliklerin sık sık düzenlemesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu etkinlikler ile bir araya gelmek çok güzel. Engelli bireylerin hayata daha sıkı tutunmak adına verdiği mücadele paha biçilemez. Onların yüzündeki gülümseme ve hayatlarını kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapmalıyız. Moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen piknik etkinliğinde engelli vatandaşlar ise doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres             haberler ekspres son dakika  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER