Magazin

B-FİT´TEN PERİLER VE CADILAR GECESİ

B-FİT´TEN PERİLER VE CADILAR GECESİ

B-FİT´TEN PERİLER VE CADILAR GECESİ
27-02-2017 08:41

BESTE KURT

B-Fit Spor Merkezi, her yıl farklı bir konseptte yaptıkları sıra dışı gecelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. 6. Yılına özel Periler ve Cadılar Gecesi düzenleyen B-Fit ekibi giydikleri Peri ve Cadı kostümleriyle gece boyu eğlendiler.

Ticaret ve Sanayi Odası Grand Köşe Düğün Salonu´nda önceki gün yapılan geceye Vali Davut Gül´ün eşi Gülden Gül ile B-Fit üyesi bayanlar katıldı.

B-Fit işletmecisi Gamze Açıkalın Günaydın, 6 yıldır Sivas B-Fit olarak kadınlara spor ve yaşam alanında hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi.

?Bu zamana kadar yaklaşık 6 bin civarında kadın bizim merkezimizde spor yaptı. Hiç spor yapmayan kadınlar bile spora alıştı. 6.yılımızda  ?Periler ve Cadılar´ galamızı 300 kadınla beraber yaptık. Sivas´ta böyle değişik organizasyonlarda ismimizin geçmesi bize gurur veriyor. Daha önce Kırmızı Maskeli Balo, Roman Gecesi, Siyah-Beyaz Gecesi yaptık. Bu yılda Periler ve Cadılar Gecesi düzenledik. Daha nice yıllar Sivas kadınlarına en iyi hizmeti vererek devam etmek istiyoruz.?

Gecenin sonunda jüri üyeleri tarafından En Tatlı Cadı ve En Masum Peri seçilen B-Fit üyelerine taç takıldı.  Bunun yanı sıra B-Fit Spor Merkezi´nde en çok kilo veren ilk 3 bayana sponsorlarca çeşitli hediyeler verildi. En çok kiloyu vererek 1. olan B-Fit üyesine tacını Vali Davut Gül´ün eşi Gülden Gül  taktı.

Gülden Gül,  Sivas´ta bu tarz organizasyonların yapılasından mutluluk duyduğunu ifade ederek,  ?Böyle güzel bayanların bir arada olması ve bu konsepti yapmaları taktire şayandır, bayanların olduğu her yerde güzellik oluyor.? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER