Gündem

Baciyan-ı Sivas Çalışmalarına Başladı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesinde oluşturulan Kadın Esnaf ve Sanatkarlar Kurulu Baciyan-ı Sivas ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladı.

Baciyan-ı Sivas Çalışmalarına Başladı
06-06-2024 13:19
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kadın Esnaf ve Sanatkarlar Kurulu Başkanı Büşra Pala başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya SESOB Başkanı Hakan Demirgil de katıldı.

SESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında açılış konuşmasını yapan Demirgil, Sivas merkez ve ilçelerde, esnaf ve sanatkâr olarak aktif çalışan, kadın esnaf ve sanatkarlar arasında, girişimcilik kültürü oluşturmak, geliştirmek ve yaygınlaştırmak, girişimcilik potansiyeli olan kadınları tespit etmek, proje üretmelerine katkı sağlamak amacıyla oluşturdukları kurulun ilk toplantısını yaptıklarını söyledi.

Başkan Demirgil, kadınlar kuruluna her türlü desteği vereceklerini de dile getirerek başkan Büşra Pala ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Kurulun ilk toplantısını yaparak bundan sonraki süreç hakkında istişarelerde bulunduklarını ve yapacakları çalışmaları ele alacaklarını dile getiren Kadın Esnaf ve Sanatkarlar Kurulu Başkanı Büşra Pala, kadın esnaflara ve kadınlara yönelik olarak yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Pala, kurulun oluşmasında destek olan, katkı sağlayan ve öncülük eden SESOB Başkanı Hakan Demirgil’e de teşekkür etti.

Toplantıda kadınlara yönelik çalışmalar değerlendirilerek planlamalar yapıldı. Kadın Esnaf ve Sanatkarlar Kurulu, eğitim çalışmaları, farkındalık çalışmaları, rehberlik ve danışmanlık çalışmaları ve Sosyal aktiviteler olmak üzere 4 ana maddede çalışmalarını yürütecek.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER