Gündem

Bakan Sivas'a Geliyor! Sivaslılar Müjde Bekliyor

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu yarın bakan olduktan sonra ilk kez Sivas’a geliyor. Bir dizi ziyaretlerde bulunup temel atma törenine katılacak olan Bakan Memişoğlu, kentin sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alacak. Bakan Memişoğlu’nun ilimizi ziyaretinde Sivas ile ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.  Sivaslılar yeni bakandan şehre dair yeni müjdeler bekliyor.

Bakan Sivas'a Geliyor! Sivaslılar Müjde Bekliyor
23-09-2024 10:03
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu yarın ilimizi ziyaret edecek. Ankara’dan Sivas’a gelecek olan Bakan Memişoğlu ilk olarak Sivas Valiliğini ziyaret edecek. Ziyaretin ardından ise Bakan Memişoğlu, valilik binasında basın açıklaması yapacak. Bakan Memişoğlu’nun basın açıklamasında şehrin sağlık alanında son durumu hakkında bilgiler vermesi bekleniyor.  Valilikteki programın ardından şehir buluşması programına katılacak olan Bakan Memişoğlu, daha sona esnaf ziyaretinde bulunacak. Sivas Eczacı Odasını ziyaret edecek olan Bakan Memişoğlu, temel atma törenine de katılacak.

HASTANELERİ DENETLEYECEK

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İbni Sina Aile Sağlığı Merkezini ziyaret edecek. Bakan Memişoğlu, merkezde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyecek. AFAD Merkezi’nde il değerlendirme toplantısına da katılacak olan Bakan Memişoğlu, olası afetlere yönelik yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alacak. Numune Hastanesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Memişoğlu, İl Sağlık Müdürü Onur Mahmutoğlu ve hastane yönetiminden hastanede yürütülen çalışmaları yerinde dinleyecek.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER