Spor

BAŞAKŞEHİR’İ İYİ ANALİZ ETTİK

BAŞAKŞEHİR’İ İYİ ANALİZ ETTİK

BAŞAKŞEHİR’İ İYİ ANALİZ ETTİK
19-11-2021 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Demir Grup Sivasspor’un teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın oynanacak Başakşehir maçı öncesi değerlendirme yaptı.

Sivasspor’da Rıza Çalımbay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Takımın genel durumu, sakat futbolcuların akıbeti ve yarın oynanacak Medipol Başakşehir maçına ilişkin konuştu.

Sivasspor’un ligde ilk 5’te yer alması için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Çalımbay, “Vicdanen rahatım. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Burada da iki senedir neyin sözünü verdiysek yaptık. Gittiğimiz her takımda iz bıraktık. Sorumluluğumuz neyi gerektiriyorsa yapıyoruz. Her şeyden çok memnunum. Bu sene de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Camiamız çok iyi şeyleri hak ediyor. Burada çalıştığım sürece hedefim Sivasspor’un ligde hep ilk 5’te yer alması. Taraftarlarımız emin olsun. Sonuçta her şey futbolcular da bitiyor. Bazı oyuncularımızdan beklediğimiz performansı alamadık” dedi.

“SAKATLIK SORUNU YAŞADI”

Takımdaki sakat futbolcuların durumu hakkında bilgi veren Çalımbay, “Azubuike hala hazır değil, Leke James iyi futbolcu, izleyerek aldık. Koray’da sıkıntı yoktu, sakatlık sorunu yaşadı. Sefa Yılmaz’ın takıma çok iyi katkı vereceğine inanıyorum. Aaron zaten talihsiz bir sakatlık yaşadı. Halen tedavisi sürüyor” ifadelerini kullandı.

“ARADA İYİ ÇALIŞTIK”

Tecrübeli çalıştırıcı son olarak yarın deplasmanda Başakşehir ile oynayacakları maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Çalımbay, “Şu an tek düşüncemiz ilk yarının kalan 7 maçını en iyi şekilde tamamlamak. Transfer veya başka bir şey düşünmüyoruz. Önümüzde zorlu bir Başakşehir maçı var. Rakibimizi iyi tanıyoruz ve iyi de analiz ettik. Milli arada da iyi çalıştık. Bu maç için tek düşüncemiz galibiyet, bundan başka bir şey düşünmüyoruz. Kazanmak için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER