Eğitim

Başarı Dolu Bir Eğitim Yılı Olsun

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu yeni eğitim öğretim yılı öncesi bir mesaj yayınlayarak başarı dolu bir eğitim öğretim yılı geçmesini temenni etti.

Başarı Dolu Bir Eğitim Yılı Olsun
08-09-2024 13:38
SİVAS

Hakan KALELİ

Öğrencileri, veliler ve eğitimcilere seslenen Aksu, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, her yeni eğitim yılının öğrenciler için yeni bir başlangıç, yeni fırsatlar ve gelişim için büyük bir adım olduğunu hatrlatarak, “Eğitim, toplumun kalkınmasında ve geleceğin inşasında en önemli unsurdur. Öğrencilerimizin hem akademik hem de kişisel gelişimlerinde en iyi imkanları sunmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Modern eğitim anlayışı, güçlü müfredat ve teknolojik altyapıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak en büyük önceliğimizdir.” dedi.

Eğitim alanında devrim niteliğinde yatırımlar yapıldığını vurgulayan Aksu,” Okullarımızı modern ve donanımlı hale getiriyor, eğitimde fırsat eşitliğini her noktada sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Sivas’ımız da bu gelişimden nasibini alıyor ve eğitimdeki kaliteyi her geçen gün daha da yukarı taşıyoruz. Bu yeni dönemde de hedefimiz; milli ve manevi değerlerimizle donatılmış, dünyayı anlayan, yeniliklere açık, araştıran, sorgulayan ve geleceğe güvenle bakan bir gençlik yetiştirmektir. Öğretmenlerimizin rehberliğinde, çocuklarımızın her birinin potansiyelini en iyi şekilde kullanacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER