Gündem

Başbağlar Hepimizin Ortak Acısı

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Başbağlar Katliamı’nın yıl dönümünde yaptığı açıklamada, “Hepimizin ortak acısı olan bu vahşetlerin arka planında amaç her zaman aynıydı. İnsanlar arasına nifak tohumları serperek milli bütünlüğümüzü bölmek ve parçalamaktı.” dedi.

Başbağlar Hepimizin Ortak Acısı
05-07-2024 10:27
SİVAS

Hakan KALELİ

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Erzincan’ın Kemaliye ilçesi Başbağlar köyünde 31 yıl önce PKK’lı teröristlerce şehit edilen 33 kişi için açıklamalarda bulundu.

31 yıl önce Erzincan'ın Başbağlar Köyü'nde 33 vatandaşın hunharca şehit edildiğini belirten Karataş, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenen o kirli ve karanlık elleri, Sivas'tan, Maraş'tan, Çorum'dan iyi tanıyoruz. Hepimizin ortak acısı olan bu vahşetlerin arka planında amaç her zaman aynıydı. İnsanlar arasına nifak tohumları serperek milli bütünlüğümüzü bölmek ve parçalamaktı. Bizler, daha da kenetlenerek bu yapıların ve düşüncelerin karşısında; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. İnsanlık suçu olan bu tür katliamların tamamını kınıyor, Hayatını kaybeden canlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER