Spor

Basın Sözcüsü Karagöl: “Transferde Bize Güvenin”

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, taraftara mesaj gönderdi. Karagöl; “Sivasspor taraftarı transfer konusunda yönetim kuruluna güvenmelidir” dedi.

Basın Sözcüsü Karagöl: “Transferde Bize Güvenin”
26-06-2023 11:18
SİVAS

Burcu CELLAT

Demir Grup Sivasspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Bu kapsamda kulübün başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Gökhan Karagöl, konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Karagöl, sosyal medya hesabından, “Yeni dönemde hem direkt olumlu sonuç alacağımız transferler hem de öz kaynaktan çıkartacağımız genç futbolcularımızla başarıya gideceğiz. Bu yolda yeni teknik direktörümüz en büyük güvencemiz olacak. Sivasspor taraftarı transfer konusunda yönetim kuruluna güvenmelidir. Ekibimizle birlikte transfer çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

“BİRLİKTE ZAFERLER KAZANALIM”

Taraftarı yeni sezonda stadyuma davet eden Karagöl, “Planlı şekilde sürdürdüğümüz transfer politikamızın meyvelerini yakın zamanda alıp kamuoyuyla paylaşacağız. Yiğidolar, bu sene birlik olma senesi. Stadyumu coşkunuzla doldurup, takımımıza enerjimizi sonuna kadar verelim. Bu sene birlikte mücadele edelim, birlikte zaferler kazanalım. Sivasspor taraftarıyla bütünleşince hiçbir güç karşısında direnemez” ifadelerini kullandı. 

SivasEkspres

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER