Medya

BASIN-YAYIN´DAN YEREL MEDYA BULUŞMASI

BASIN-YAYIN´DAN YEREL MEDYA BULUŞMASI

BASIN-YAYIN´DAN YEREL MEDYA BULUŞMASI
22-06-2018 07:55

Beste KURT/

                Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü´nün tarafından düzenlenen ?Yerel Medya Buluşması? dün şehrimizde yapıldı.

                Sivas´ın ev sahipliğinde Basın Yayın Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Yerel Medya Buluşması?na, Basın Yayın Daire Başkanı Habip Kaya, Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu,  Yozgat, Kayseri, Tokat, Amasya, Erzincan, Nevşehir, Malatya ve Samsun´da görev yapan gazetecilerle televizyonların temsilcileri ve cemiyet ile dernek başkanları katıldı.

                Taşevde verilen kahvaltıda bir araya gelen basın mensuplarını yalnız bırakmayan Vali Davut Gül, özellikle yerel basının önemine dikkat çekerek, basının demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, ?Sivas´la birlikte bölgemizdeki her ilimizin ayrı ayrı güzelliği var. Basınımızda bu güzelliklerin duyurulmasında önemli rol alıyor?dedi.

                Basın Yayın Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu ise anadoluda gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını belirterek, ?Amacımız bölgemizdeki basın arasında bölgesel birlikteliğin sağlanması ve etkinliğinin artırılarak sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır?dedi.

                BAKANLA BULUŞMA

                9 İl´den gazetecilerin katıldığı Yerel Medya Buluşması kapsamında Behrampaşa otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise, Milli Eğitim, seçimler ve Türkiye ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Basının önemine vurgu yapan Bakan Yılmaz, hükümet olarak sürekli basına destek sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER