Spor

“Basınla Daha Sık Bir Araya Gelmeli”

Sivasspor’un basın sözcüsü Gökhan Karagöl’ün Sivas’taki basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelmesi bekleniyor. Karagöl, bu zamana kadar sadece 1 kez Sivas’taki gazetecilerle toplantı yaptı.

“Basınla Daha Sık Bir Araya Gelmeli”
25-10-2023 12:43
SİVAS

Aydın DELİKTAŞ

Sivasspor Kulübü’nde yeni sezon öncesi yapılan genel kurulun ardından Sivaslı iş insanı Gökhan Karagöl, kulübün basın sözcülüğü görevine getirildi.

Göreve gelmesinin ardından sadece 1 kez Sivas’taki basın mensuplarıyla bir araya gelen Karagöl’ün bu tür organizasyonları daha sık yapması bekleniyor.

İstanbul medyasına sık sık açıklamalar yapan ve Sivas’taki ajanslar, yerel gazete ve televizyonlar ile çok fazla samimi olmayan Karagöl’ün bu davranışı tepkilere yol açtı.

BU ZAMANA KADAR 1 KEZ TOPLANTI YAPTI

Basın sözcüsü Gökhan Karagöl, Sivas’taki basın mensuplarıyla sadece 1 kez geçtiğimiz aylarda bir toplantı gerçekleştirmişti. Bunun ardından daha spor medyasıyla bir araya gelmeyen Karagöl’ün bu kopukluğu tepkilere yol açarken, Karagöl’ün kısa süre içerisinde gazetecilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

TARAFTARLAR DA TEPKİLİ!

Sivasspor taraftarı ise bu duruma sessiz kalmayarak sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Taraftarlar, “Kulübümüzün basın sözcüsü Gökhan Karagöl, neden her şeye sessiz kalıyor? Bazı kulüplere bakıyoruz basın sözcüleri maç öncesi, maç sonrası çıkıp mağlubiyette almış olsalar konuşuyorlar ama bizde hiç ses seda yok. Gökhan Başkanın çıkıp takım hakkında her hafta bilgi vermesi gerekiyor. Sivas’taki basını bir tık önde tutması gerekiyor” şeklinde yorum yaptılar.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER