Yaşam

BAŞKAN AYDIN´A BİR TEŞEKKÜR DAHA

BAŞKAN AYDIN´A BİR TEŞEKKÜR DAHA

BAŞKAN AYDIN´A BİR TEŞEKKÜR DAHA
29-12-2018 07:34

Nurettin ÇUKURYURT

Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Davut Yıldırım ve üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın´ı ziyaret ederek, şehre yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Başkan Aydın ise ?Gerek tünel konusunda gerekse halk otobüslerinin yenilenme sürecinde karşı çıkan sizlerde dâhil olmak üzere hayır duası alıyoruz. Bizim için önemli olan da hayır duası alabilmektir?dedi.

Otobüscülerin Başkanı Yıldırım, ?Bize verdiğiniz desteklerden dolayı üyelerimiz sizle görüşmek istediklerini dile getirdiler. Size Halk Otobüsçülerimiz dua ediyorlar, bugünde teşekkür etmek için buradayız? dedi. Kooperatif üyelerinden Bekir Koncuk ise ?Bizim önümüzü açtınız, evimize ekmek götürüyoruz. Sizinle pozisyonlarımız sıkıntılı gibi göründü ama siz bir cerrah gibi bizi ameliyat ederek ayağa kaldırdınız. Bazı şeyleri sonradan görüyoruz. Biz Mevlana Tüneli boş diyorduk ama sonra anladık ki biz ileriyi göremiyormuşuz. Trafiğin büyük kısmı Tünel tarafına çekildi, biz rahat çalışıyoruz. Bunları yüzünüze değil arkanızdan da söylüyoruz. Sivas´ın yeniden ayağının üstüne durup bir şeyler sahibi olacağı zaman biz kaybettik.  İnanıyorum ki Erdoğan Bulvarı tamamlanınca Kepçeli Kavşağının da yükü hafifleyecek? ifadelerini kullandı.

Ziyarette gözyaşlarına hâkim olamadığı gözlenen İlyas İpek´de, ?Mevlana tünelini yaptınız. Oradan geçtim çok heyecanlandım. Eve gittim torunlarımı aldım tekrar geçtim, sonra tanıdıkları aradım, tünel açılmış diye çok sevindim. Siyaseten ne yaptı diyenler oluyor yaptığınız hizmetleri görmezden gelmemek gerekir. Bunları bir yabancı yapsa öve öve bitiremeyiz?diye konuştu.

Başkan Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?10 yıl bu şehre hizmet etmek nasip oldu. Yaptıklarımıza vatandaşlarımızdan bazıları önce karşı çıktı sonra takdir etti. Gerek tünel konusunda gerekse halk otobüslerinin yenilenme sürecinde sizler de dahil karşı çıkanlar oldu. Bizim için önemli olan da hayır duası alabilmektir?dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER