Gündem

Başkan Geçkil Güven Tazeledi

3. Olağan Genel Kurul seçimlerini yapan Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneğinde mevcut Şube Başkanı Halil Geçkil yeniden seçilerek güven tazeledi.

Başkan Geçkil Güven Tazeledi
30-06-2024 15:05
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, dernek binasında dün gerçekleştirilen 3. olağan genel kurulu toplantısında yeniden başkan seçildi.

3. olağan genel kurulu toplantısında konuşan Başkan Geçkil, “Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneğinin 3. Olağan genel kurulu dün dernek binamızda yapılarak yeni yönetim kurulu listesi belirlendi. Bugüne kadar birçok kardeşimizin derdine derman olabilmek adına elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Engelleri aşmak adına attığımız adımlarda, verdiğimiz mücadelede zaman zaman daha büyük engellerle karşı karşıya kaldığımız durumlar oldu fakat bunlar bizleri yıldırmadı aksine gücümüze güç kattı. Bizler biliyoruz birlik olursak güçlü oluruz. Birlikten kuvvet doğar derler biz o kuvveti kendimizde buluyoruz. Önümüzdeki süreçte engelli kardeşlerim adına süren mücadelem katlanarak artacaktır. Sivas için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Tüm Sivas halkına ve engelli kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizlere güvendikleri ve bizleri destekledikleri için üyelerime ve iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Geçkil, düzenlenen kurulun ardından engelli bireylere moral ve motivasyon amaçlı planlamış olduğu piknik etkinliğini dile getirdi.

5 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte aynı kaderi paylaşan onlarca engelli birey Paşa Fabrikası içerisinde belirlenecek bir alanda buluşacak.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres          haberler ekspres son dakika  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER