Spor

Başkan Vekili Albayrak: "Sivas'ta Güzel Maçlar İzledik''

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili hemşerimiz Mustafa Nurullah Albayrak, Sivas’ta yapılan karate şampiyonasını yakinen takip etti. Sivas’ta güzel maçlar izlediklerini söyleyen Albayrak, “Sivas’ımız şampiyona boyunca yaklaşık 2 bin sporcumuza çok güzel ev sahipliği yaparak, önemli bir sınavı başarıyla geçti ve daha büyük organizasyonlara da ev sahipliğini yapabileceğini gösterdi. Çok güzel maçlar izledik” dedi.

Başkan Vekili Albayrak: "Sivas'ta Güzel Maçlar İzledik''
20-08-2024 10:30
SİVAS

HAKAN KALELİ

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan " Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası" Sivas’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Maçları takip etmek için Sivas’a gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı hemşerimiz Mustafa Nurullah Albayrak, gazetemize özel açıklamada bulundu.

Başkan Vekili Albayrak, Sivas’ta düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nin başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

“2 BİN SPORCUYU AĞIRLADIK”

Sivas’ta yaklaşık 2 bin sporcuyu ağırladıklarını vurgulayan Albayrak, “Karatenin kalbi Sivas’ta attı. 2 bine yakın sporcumuzu Sivas’ta ağırladık. Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri 15-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Sivas'ta başarıyla gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin sporcunun yer aldığı şampiyona sonucunda başarılı olan sporcularımız İtalya'nın Venedik şehrinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar” dedi.

“DERECEYE GİREN EKİPLERİ KUTLUYORUZ”

Sivas’ın güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Nurullah Albayrak, “Sivas’ımız şampiyona boyunca yaklaşık 2 bin sporcumuza çok güzel ev sahipliği yaparak, önemli bir sınavı başarıyla geçti ve daha büyük organizasyonlara da ev sahipliğini yapabileceğini gösterdi. Çok güzel maçlar izledik. Sporcularımızın performansları da bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, dereceye giren ekipleri de kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

“SİVASLILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Vekili Albayrak son olarak, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Şampiyonanın Sivas'ta düzenlemesini sağlayan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya’ya, Federasyon Başkanımız Dr. Aslan Abit Uğuz ile Valimiz Dr. Yılmaz Şimşek’e, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Tunç’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sivaslı hemşerilerimize de maçlara gösterdikleri yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER