Yaşam

Başkandan Sivaslılara Çağrı: "Tüm Sivaslıları...

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, “Golbol maçlarına katılım da çok yüksek. Tüm Sivaslıları maçları izlemeye davet ediyorum” dedi.

Başkandan Sivaslılara Çağrı: "Tüm Sivaslıları...
01-10-2024 10:59
SİVAS
DEMET KARAKUŞ
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Golbol Kadınlar 1. ve 2. Lig müsabakaları Sivas’ın ev sahipliğinde devam ediyor.
Maçları takip etmek üzere Sivas’a gelen Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, gazetecilere de açıklamada bulundu.
Bu tür önemli maçın Sivas’ta yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Yıldırım, “Golbol kadınlar 1. lig ve 2. lig turnuvamızı asrın güreşçisi olan, Sivaslı olan Gençlik ve Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya'nın memleketinde yapmayı uygun gördük. Çok şükür bu bize nasip oldu. Taha Akgül Spor Salonunda bir açılış töreni yaptık. Burada da milli takım sporcularımızı onurlandırdık. Çok mutluyuz. Hedef koymuştuk. Ümit etmiştik. Hayal etmiştik nasip oldu bize. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Burada 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarımız var. 1. Ligde 10 takımımız var. 2. Ligde de 20 takım burada mücadele edecek. Bu 1. devresi, 2. devresi de önümüzdeki günlerde farklı bir ilde sonuçlandırmış olacağız. Golbol bizler için çok önemli bir branş. Sadece görme engellinin yaptığı bir branş olduğu için bizler de bu branşımıza gerekli ilgiyi gösteriyoruz. İnşallah sporcularımız da burada kazasız, sakatlık olmadan turnuvayı bitirmiş olacaklar. Katılım da çok yüksek. Tüm Sivaslıları maçları izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER