Gündem

Bayraktar saldırı öncesi uyarmış

İsrail'in Lübnan'a çağrı cihazları saldırısı sonrası Selçuk Bayraktar'ın iki gün önce yaptığı konuşma gündem oldu.

Bayraktar saldırı öncesi uyarmış
19-09-2024 16:18
SİVAS

HABER MERKEZİ

Filistin’e yaptığı saldırılara devam eden İsrail’in yeni hedefi Lübnan olmuş, İsrail çağrı cihazlarını hedef almıştı. İsrail, telsizlere siber saldırılar düzenleyerek bomba gibi patlamalarına neden olmuştu. Saldırı sonrası 32 kişi hayatını kaybederken 4 binden fazla kişi de yaralanmıştı.

İsrail’in saldırısı konuşulurken Baykar Yönetim Kurulu Selçuk Bayraktar'ın saldırıdan 2 gün önce yaptığı uyarı dikkat çekti.

Selçuk Bayraktar: Genç Kardeşlerimiz, Milletimizin Sesinin Dünyaya Daha Gür çıkmasına Vesile Olacak - Andırın Postası Gazetesi

“SAATLERİN, TELEFONLARIN İÇİNE KADAR GİRİYORLAR”

TEKNOFEST Roket Yarışması'nda televizyon kanalına röportaj veren Bayraktar’ın “Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar. Kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olması, egemenliğimiz açısından çok önemli ve stratejik. Bunu inşa edeceğiz" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

TÜRKİYE DE RİSK ALTINDA MI?

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye'de de benzer bir saldırı riski olup olmadığı sorusuna ilişkin “Türkiye'de çağrı cihazları neredeyse hiç kullanılmıyor. Çağrı cihazları özelinde Türkiye'de bir risk olmadığını net olarak söyleyebilir” yanıtını vermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER