Spor

BELEDİYE DOLU DİZGİN

BELEDİYE DOLU DİZGİN

BELEDİYE DOLU DİZGİN
27-11-2017 07:00

Sivas´ı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2´nci ligde oynanan maçlarda temsil eden Sivas Belediyespor, sahasında konuk ettiği Eyüpspor´u 2-0 mağlup etti. Kırmızı grup 14´ncü hafta mücadelesinde Cumartesi günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda saat 13:00´da başlayan maçta rakibini Samet Katanalp (14) ve Sinan Akaydın (41) kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Sivas Belediyespor, bu galibiyetle ligdeki puanını 31´e yükselti. Eyüpspor´u 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Belediyespor´da, lig maçında ortaya konan iyi oyun teknik heyetten ve taraftarlardan geçer not aldı.

BOZKURT, TEBRİK ETTİ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Eyüpspor karşısında elde edilen galibiyetten dolayı sporcularını tebrik etti. Zor bir müsabakayı ilk yarıda buldukları gollerle kolaya çevirdiklerini ve iyi oynayarak maçtan galip ayrıldıklarını belirten Bozkurt, ? Bizler zirve için rakibimiz ise alt sıralardan kurtulmak için müsabakada yer aldık. Kazandık, zirve takibimizi sürdürdük. Maçtan 3 puan ile ayrılan futbolcularımı tebrik ediyorum? dedi.

BAŞKAN OTYAKMAZ TAKİP ETTİ

Sivas Belediyespor ile Eyüpspor arasında oynanan futbol müsabakasını Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz takip etti. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda Cumartesi günü saat 13:00´da başlayan müsabakayı takip eden Otyakmaz, maç öncesinde iki kulüp başkanına oynayacakları müsabakada başarılar diledi. 2´nci lig kırmızı grup mücadelesini Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın´da takip edenler arasında yer aldı.

BEKLENEN İLGİ OLMUYOR

Sivas´ı, 2´nci lig kırmızı grupta oynanan maçlarda temsil eden Sivas Belediyespor, iç sahada oynadığı müsabakalarda istediği, beklediği taraftar grubunu tribünlere çekmeyi başaramıyor. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda Cumartesi günü oynanan Eyüpspor mücadelesini bine yakın futbol sever takip etti. Sivas Belediyespor yönetiminin 1. Lige yükselme yolunda emin adımlarla ilerleyen ekibinin dolu tribünler önünde maçlarını oynaması için çalışmalar yapması bekleniyor.

KUPADA RAKİP GALATASARAY

Sivas Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası son 32 turunda Galatasaray ile karşılaşacak. Salı günü İstanbul´da, Galatasaray ile karşılaşacak Belediyespor, bugün havayolu ile İstanbul´a geçecek. Salı günü Türk Telekom Arena Stadyumunda saat 20:30´da başlayacak müsabakada Belediye temsilcisinde hedef ikinci maç için avantajlı skor elde etmek.

 HAFTADA 9 PUAN YAPTI

 Sivas Belediyespor, ligde son oynadığı 3 maçta sahalardan 9 puan topladı. Ligin 11´nci haftasında Bodrumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Belediye temsilcisi o maçın ardından ligde oynadığı Menemen Belediyespor (1-0) Etimesgut Belediyespor (1-2) ve Eyüpspor (2-0) müsabakalarını galibiyetlerle tamamladı. Sivas Belediyespor´un ligde son haftalarda yakalamış olduğu galibiyet serisi yönetim kurulunu mutlu ediyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER